Wij zijn op zoek naar een proactieve tandartsassistente voor minstens 3 dagen per week. Je hebt minstens 2 jaar ervaring en bent leergierig. Mondzorg Huizen heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel. Er zijn verschillende specialismen, waaronder implantologie en esthetische tandheelkunde. Ons team bestaat uit 16 medewerkers. Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Spreekt je dit aan? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar chris@mondzorghuizen.nl

 

Op 1 oktober zijn wij verhuisd. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie

Waar?
Onze nieuwe praktijk op de Huizermaatweg 360 bevindt zich op de tweede etage en er is een lift aanwezig. De A27 bevindt zich op enkele minuten afstand en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Voor het pand is bushalte (Jol) gelegen, waar bussen 108 en 320 rijden.

 

 

 

 

 

Mondzorg Huizen is per direct op zoek naar een gedreven mondhygieniste voor minstens 2 dagen per week, liefst op vrijdag en zaterdag.

Mondzorg Huizen is een algemene tandartspraktijk met specialisaties in implantologie, esthetische tandheelkunde en prothetiek. Er werken oa 2 tandartsen, 1 tandarts-implantoloog, 1 protheticus en 2 mondhygiënisten. In onze prakijk staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Stuur een mail met je cv en motivatie naar ada@mondzorghuizen.nl

De praktijk van implantoloog B.P.M. Verlinden is in 2011 overgenomen door implantoloog Christiaan de Virgiliis. Tandarts Heller van de Monnickskamp heeft zijn praktijk per 17 september 2012 beëindigd en heeft gevraagd aan Mondzorg Huizen de zorg van zijn patiënten op zich te nemen.Vervolgens is de naam van de praktijk veranderd van praktijk voor implantologie in Mondzorg Huizen en is het team versterkt door tandartsen Paul van der Kley en Sjoerd van Heijst.