Tandartsen

Paul van der Kley, tandarts en praktijk eigenaar

 

Paul studeerde in 2004 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Vervolgens werkte hij in verschillende tandheelkundige centra in de Randstad. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van extreme gebitsslijtage en cosmetische tandheelkunde.

Christiaan de Virgiliis, tandarts-implantoloog, praktijk eigenaar

 

Christiaan is in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft zich gespecialiseerd in de implantologie (NVOI erkend). Hij heeft de praktijk op de Gooilandweg in 2010 overgenomen van implantoloog B.P.M. Verlinden. Tevens heeft hij van 2006 tot en met 2014 heeft hij een algemene praktijk gehad in Amsterdam. Momenteel richt hij zich vooral op de implantologie, esthetische tandheelkunde en volledige gebitsrehabilitaties. Christiaan heeft passie voor het vak en zet de wens van de patiënt centraal.

Danielle Middelbrink, tandarts

Danielle studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Amsterdam(Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), waar ze zich tijdens haar laatste jaar van haar studie heeft verdiept in esthetische tandheelkunde. Daarnaast heeft Danielle affiniteit met de behandeling van kinderen.

Matthijs Slootmaekers, tandarts

Matthijs studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Hij is een enthousiaste en gedreven tandarts met interesse in reconstructieve tandheelkunde en kaakchirurgie. Hij heeft, naast zijn werkzaamheden in verschillende tandartspraktijken, 1,5 jaar ervaring opgedaan bij het Spaarne Gasthuis in Haarlem op de afdeling Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

Nathalie den Hollander, tandarts gespecialiseerd in endodontologie

Nathalie heeft een passie voor wortelkanaalbehandelingen. Zij studeerde in 1992 af aan de universiteit van Brussel en sinds 2012 zij de leergang endodontologie afgerond op het ACTA in Amsterdam. Nathalie is zeer perfectionistisch, waardoor zij is staat is de behandelingen op hoog niveau uit te voeren.

 

Bel Mondzorg Huizen