“Ik kan nu weer uitbundig en voluit lachen”

Deze meneer van in de 70 werd doorverwezen door zijn eigen tandarts voor implantaten linksonder. Door slijtage en uitgroei van de kiezen in de bovenkaak waren implantaten niet mogelijk zonder een beetverhoging.

Dit is om kosten te besparen deels met composiet gedaan. De beetverhoging zorgde tevens voor een compleet andere aanzicht van het gebit. In de bovenkaak zijn een brug en 3 kronen vervangen. In de onderkaak zijn 2 implantaten geplaatst met kronen en er is 1 porseleinen onlay gemaakt. De rest van de tanden en kiezen zijn opgebouwd met composiet(wit vulmateriaal). Het techniekwerk is verzorgd door Esthetic Dental Team te Hilversum.

“Mijn gebit is van voor de oorlog. Men zou dus kunnen spreken van “voor-oorlogse-kwaliteit”. Toch kan ik wel zeggen dat mijn tanden en kiezen het in al die jaren flink voor hun kiezen hebben gehad. Dat had duidelijk zichtbare gevolgen. Kiezen waren verloren gegaan en tanden toonden forse slijtage. Dankzij tandarts implantoloog Christiaan de Virgiliis kan ik nu weer uitbundig en voluit lachen en hoef me niet meer te schamen voor mijn “tand des tijds”. Dat is wat je noemt ‘monumentenzorg in optima forma’. Over de prettige behandeling en het prachtige resultaat ben ik uiterst tevreden en kan Mondzorg Huizen aan iedereen aanraden!”

Voor behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Na behandeling

Voor behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Na behandeling

Call Now ButtonBel Mondzorg Huizen