Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in de praktijk van Mondzorg Huizen. Als u het inschrijfformulier invult op de site, nemen wij spoedig contact met u op. We maken dan een afspraak voor een eerste consult. Vergeet daarom niet uw telefoonnummer in te vullen op het formulier.

Laat uw huidige tandarts weten dat u zich bij ons hebt ingeschreven en vraag of uw dossier inclusief röntgenfoto’s naar ons wordt opgestuurd (digitale foto’s liefst per mail). Neem voor het eerste consult uw verzekeringspasje en uw legitimatiebewijs mee.

Bij het eerste consult vindt er een kennismaking plaats en vullen we een gezondheidsvragenlijst met u in. We bespreken uw klachten en wensen met u en doen een uitgebreid mond- en gebitsonderzoek. Zo nodig nemen we röntgenfoto’s. Bij een uitgebreid behandelplan maken we ook gebitsmodellen en kleurenfoto’s. Hierna bespreken we onze bevindingen en eventuele behandelopties uitgebreid met u. Hiervoor krijgt u uiteraard vrijblijvende begrotingen. De kosten voor het eerste consult variëren tussen de € 45,- en € 175,-.

 

  Persoonsgegevens

  Achternaam*

  Initialen

  Voornaam*

  Geboortedatum*

  Geslacht

  Burgerservicenummer*


  Adresgegevens

  Straatnaam + nummer + toevoeging

  Postcode

  Plaats

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken

  Telefoon nummer* (s)

  Email*

  Naam + vestigingsplaats huidige tandarts

  Laatste tandartsbezoek


  Informatie voor de tandarts

  Hoe bent u aan dit adres gekomen?

  Heeft u momenteel tandheelkundige problemen of wensen?

  Zo ja, welke?

  Bijzonderheden / opmerkingen?

  Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord dat wij uw gegevens mogen gebruiken om u in ons patiëntenbestand op te nemen.

   

   

  Call Now ButtonBel Mondzorg Huizen