Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in de praktijk van Mondzorg Huizen. Als u het inschrijfformulier invult op de site, nemen wij spoedig contact met u op. We maken dan een afspraak voor een eerste consult. Vergeet daarom niet uw telefoonnummer in te vullen op het formulier.

Laat uw huidige tandarts weten dat u zich bij ons hebt ingeschreven en vraag of uw dossier inclusief röntgenfoto’s naar ons wordt opgestuurd (digitale foto’s liefst per mail). Neem voor het eerste consult uw verzekeringspasje en uw legitimatiebewijs mee.

Bij het eerste consult vindt er een kennismaking plaats en vullen we een gezondheidsvragenlijst met u in. We bespreken uw klachten en wensen met u en doen een uitgebreid mond- en gebitsonderzoek. Zo nodig nemen we röntgenfoto’s. Bij een uitgebreid behandelplan maken we ook gebitsmodellen en kleurenfoto’s. Hierna bespreken we onze bevindingen en eventuele behandelopties uitgebreid met u. Hiervoor krijgt u uiteraard vrijblijvende begrotingen. De kosten voor het eerste consult variëren tussen de € 45,- en € 175,-.

 

Persoonsgegevens

Achternaam*

Initialen

Voornaam*

Geboortedatum*

Geslacht

Burgerservicenummer*


Adresgegevens

Straatnaam + nummer + toevoeging

Postcode

Plaats

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken

Telefoon nummer* (s)

Email*

Naam + vestigingsplaats huidige tandarts

Laatste tandartsbezoek


Informatie voor de tandarts

Hoe bent u aan dit adres gekomen?

Heeft u momenteel tandheelkundige problemen of wensen?

Zo ja, welke?

Bijzonderheden / opmerkingen?

 

 

Bel Mondzorg Huizen