Mondhygiënisten

Anouk Oostergetel, mondhygiëniste

Anouk is al ruim 20 jaar werkzaam in de praktijk en is de spil waar het gaat om mondverzorging, parodontale verzorging, reguliere controles, postoperatieve controles enz. Vaak adviseren wij u voorafgaande aan een implantologische behandeling om uw gebit en de blootliggende worteloppervlakken eerst grondig te laten reinigen, om complicaties na het implanteren te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Naima Ahabri

Naima is werkzaam bij Mondzorg Huizen vanaf 1 april dit jaar.  Zij heeft 20 jaar ervaring en heeft bij de Radboud universiteit in Nijmegen  een specialisatie gedaan voor kindertandverzorging.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sharon Dongen

Sharon is sinds 2000 werkzaam binnen de tandheelkunde. Hierbij heeft zij diverse functies vervuld, van tandtechnische werkzaamheden tot assisteren in diverse tandartspraktijken en in de orthodontie.

Na in 2011 haar propedeuse voor de opleiding logopedie te hebben behaald, werd zij toegelaten tot de opleiding mondzorgkunde aan Hogeschool Utrecht. Hier studeerde zij in 2016 af als mondhygiënist Bachelor of Health.
Tijdens het laatste jaar van haar studie heeft zij ervoor gekozen om haar differentiatieminor te volgen binnen de parodontologie. Sharon heeft affiniteit met de behandeling van uitvoerige tandvleesproblemen en veel ervaring met angstige patiënten.

Zij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Hiervoor volgt zij jaarlijks bij- en nascholing. Zij heeft zich tevens aangesloten bij een ICO-groep (Intercollegiaal Overleg). Dit is een groep mondhygiënisten uit de regio die circa 8 keer per jaar samen komt om tijdens een gestructureerd overleg kennis en ervaring uit te wisselen om zo de kwaliteit van professionele zorg te blijven verbeteren.
Daarnaast is zij lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

 

 

 

Bel Mondzorg Huizen