Mondhygiënisten

Anouk Oostergetel

Anouk is al ruim 30 jaar werkzaam in de praktijk en is in 1983 afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Anouk is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en neemt deel aan een intercollegiaal overleg groep. Anouk is gespecialiseerd in parodontologie en ontstekingen rondom implantaten.

Naima Ahabri

Naima is werkzaam bij Mondzorg Huizen vanaf 1 april dit jaar.  Zij heeft 20 jaar ervaring en heeft bij de Radboud universiteit in Nijmegen  een specialisatie gedaan voor kindertandverzorging.

Sharon Dongen

Sharon is sinds 2000 werkzaam binnen de tandheelkunde. Hierbij heeft zij diverse functies vervuld, van tandtechnische werkzaamheden tot assisteren in diverse tandartspraktijken en in de orthodontie.

Na in 2011 haar propedeuse voor de opleiding logopedie te hebben behaald, werd zij toegelaten tot de opleiding mondzorgkunde aan Hogeschool Utrecht. Hier studeerde zij in 2016 af als mondhygiënist Bachelor of Health.
Tijdens het laatste jaar van haar studie heeft zij ervoor gekozen om haar differentiatieminor te volgen binnen de parodontologie. Sharon heeft affiniteit met de behandeling van uitvoerige tandvleesproblemen en veel ervaring met angstige patiënten.

Zij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Hiervoor volgt zij jaarlijks bij- en nascholing. Zij heeft zich tevens aangesloten bij een ICO-groep (Intercollegiaal Overleg). Dit is een groep mondhygiënisten uit de regio die circa 8 keer per jaar samen komt om tijdens een gestructureerd overleg kennis en ervaring uit te wisselen om zo de kwaliteit van professionele zorg te blijven verbeteren.
Daarnaast is zij lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

Chantal Wurstner

Melissa Waaijers

Bel Mondzorg Huizen