Mondhygiënisten


Anouk Oostergetel

Anouk is al ruim 30 jaar werkzaam in de praktijk en is in 1983 afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Anouk is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en neemt deel aan een intercollegiaal overleg groep. Anouk is gespecialiseerd in parodontologie en ontstekingen rondom implantaten.

 

Naima Ahabri

Naima is werkzaam bij Mondzorg Huizen vanaf 1 april dit jaar.  Zij heeft 20 jaar ervaring en heeft bij de Radboud universiteit in Nijmegen  een specialisatie gedaan voor kindertandverzorging.

 

 

 

Sharon Dongen

Sharon is sinds 2000 werkzaam binnen de tandheelkunde. Hierbij heeft zij diverse functies vervuld, van tandtechnische werkzaamheden tot assisteren in algemene tandartspraktijken en in de orthodontie.
Zij heeft de opleiding Mondzorgkunde aan Hogeschool Utrecht gevolgd, waar zij in 2016 met genoegen afstudeerde als mondhygiënist Bachelor of Health.
Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de parodontologie en veel affiniteit met het behandelen van angstige patiënten.
Sharon is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).
Daarnaast staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Kim Veenbrink

Nadat Kim in 2006 haar diploma voor de opleiding Mondzorgkunde in Groningen heeft behaald is zij werkzaam geweest in een grote vrijgevestigde mondhygiëne praktijk in Rotterdam. Sinds 2019 is zij werkzaam bij Mondzorg Huizen. Zij heeft door haar ervaring en nascholing veel kennis opgedaan. Haar streven is een gezonde mond voor iedereen.

Kim is lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten en zij staat ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten. 

 

Chantal Wurster

 

 

 

 

 

 

 

Melissa Waaijers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Call Now ButtonBel Mondzorg Huizen