Tandartsen

Terug


Christiaan de’Virgiliis, tandarts-implantoloog

Christiaan is in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft zich gespecialiseerd in de implantologie (NVOI erkend, met her-registratie in 2018). Hij heeft Mondzorg Huizen in 2010 opgericht als verwijspraktijk voor implantologie en gespecialiseerde tandheelkunde. Tevens was hij in 2006 oprichter van tandartsenpraktijk Weteringschans in Amsterdam. Momenteel richt hij zich vooral op de implantologie, esthetische tandheelkunde en volledige gebitsrehabilitaties. Christiaan heeft passie voor het vak en zet de wens van de patiënt centraal.

BIG nummer: 39062210702.

Christiaan staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Paul van der Kley, tandarts

Paul studeerde in 2004 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Vervolgens werkte hij in verschillende tandheelkundige centra in de Randstad. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van extreme gebitsslijtage, restauratieve- en cosmetische/esthetische tandheelkunde. Paul is verbonden aan Mondzorg Huizen sinds 2012 en sinds 2017 mede-eigenaar.

BIG nummer: 9062320502

Matthijs Slootmaekers, tandarts

Matthijs studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Hij is een enthousiaste en gedreven tandarts met interesse in reconstructieve tandheelkunde en kaakchirurgie. Hij heeft, naast zijn werkzaamheden in verschillende tandartspraktijken, 1,5 jaar ervaring opgedaan bij het Spaarne Gasthuis in Haarlem op de afdeling Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

BIG nummer: 19923222302

Flos Brouwers-Schippers, tandarts voor orthodontie

Flos  is na het succesvol afronden van de opleiding tot mondhygiënist aan de Rijks Universiteit Utrecht( 1983) tandheelkunde gaan studeren aan dezelfde universiteit. Zij is in 1988 afgestudeerd als tandarts.

Gedurende 20 jaar heeft zij  gewerkt in binnen- en buitenland met als grote passie  de behandeling van kinderen.

Vanaf  2005 is Flos zich gaan specialiseren in  de orthodontie door het volgen van postacademisch onderwijs.  Tevens heeft zij haar kennis en kunde kunnen vergroten in de orthodontiepraktijk van Hein Wassenberg, Paul Bakker en Bas Nijo te Leiden en Voorschoten, waar Flos verscheidene jaren heeft gewerkt.

Sinds 2010 behandelt Flos uitsluitend patiënten met een orthodontische indicatie.

BIG nummer: 39023740102

Flos staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bas Peters, tandarts

Bas Peters heeft gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) waar hij in 2017 is afgestudeerd. Bas verdiept zich middels zeer breed binnen de tandheelkunde middels verschillende post academische opleidingen. Zijn grootste  interesses liggen binnen de reconstructieve tandheelkunde, maar ook binnen de endodontische en chirurgische tandheelkunde behandelt hij met veel plezier zijn patiënten.

Bas is lid bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

BIG nummer: 49923202902

Wout Jan Schilham, tandarts

Wout Jan studeerde in 1986 af in de Tandheelkunde aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien was hij werkzaam in zijn eigen praktijken, waarvan de laatste 30 jaar samen met partner en tandarts Danielle aan de Duinweg in Huizen. Recentelijk besloot hij zich samen haar aan te sluiten bij Mondzorg Huizen, om zich op die manier volledig te kunnen toeleggen op het beoefenen van zijn mooie vak.
Patiënten, ook de jonge en angstige, op deskundige en vriendelijke manier behandelen staat centraal in zijn werk. Wout Jan legt zich toe op duurzame restauraties zoals kronen en bruggen en biedt daarnaast al 30 jaar alle tandheelkundige behandelingen.

Lid van KNMT en diverse beroepsverenigingen en geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

BIG nummer: 69023731402

 

Danielle Schilham – Blom, tandarts

Daniëlle Schilham-Blom studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit Utrecht. Sinds 1987 werkte zij in diverse praktijken en vanaf 1991 werkte zij in een eigen praktijk in Huizen samen met haar partner tandarts Wout Jan Schilham. Ook zij besloot onlangs zich aan te sluiten bij Mondzorg Huizen, om meer focus te kunnen leggen op de beoefening van wat zij het liefste doet, namelijk de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden in samenspraak met de patiënt.

Daniëlle werkt al 30 jaar vanuit een menselijke benadering. Mensen met angst en kinderen zijn van harte welkom in haar stoel. Naast het bieden van alle voorkomende behandelingen, gaat haar speciale interesse uit naar esthetiek en parodontologie.

Lid van diverse beroepsverenigingen en geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen

BIG nummer: 79020027502

Pauline Remmert, tandarts

Pauline is in 2013 afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heeft ze ervaring opgedaan in diverse praktijken in Amsterdam en omgeving. Haar interesse ligt bij de restauratieve tandheelkunde, waarbij het functioneel en esthetisch herstel van het gebit centraal staat, en heeft op dit gebied diverse cursussen gevolgd. Daarnaast heeft ze affiniteit met de biologische tandheelkunde. 

Pauline vindt het belangrijk de tijd te nemen voor haar patiënten, zodat deze zich op hun gemak voelen.

BIG nummer: 79917284802

Fons van Sundert, tandarts

Fons van Sundert is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in 2017. Door zijn brede interesse in de tandheelkunde heeft hij zich op meerdere vlakken ontwikkeld binnen de restauratieve tandheelkunde en chirurgie. Ook heeft Fons ervaring en affiniteit met wortelkanaalbehandelingen. Recent heeft hij de één jarige postacademische opleiding aan het ACTA afgerond en vele andere cursussen gevolgd op dit gebied.

Fons zijn motto is: in goed overleg is er voor iedereen een passend zorgplan; gericht op preventie met een prachtige lach als eindresultaat.

BIG nummer: 49923213302

Terug

Call Now ButtonBel Mondzorg Huizen