Tandartsen


Christiaan de’Virgiliis, tandarts-implantoloog

Christiaan is in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft zich gespecialiseerd in de implantologie (NVOI erkend, met her-registratie in 2018). Hij heeft Mondzorg Huizen in 2010 opgericht als verwijspraktijk voor implantologie en gespecialiseerde tandheelkunde. Tevens was hij in 2006 oprichter van tandartsenpraktijk Weteringschans in Amsterdam. Momenteel richt hij zich vooral op de implantologie, esthetische tandheelkunde en volledige gebitsrehabilitaties. Christiaan heeft passie voor het vak en zet de wens van de patiënt centraal.

BIG nummer: 39062210702.

Christiaan staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Paul van der Kley, tandarts

Paul studeerde in 2004 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Vervolgens werkte hij in verschillende tandheelkundige centra in de Randstad. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van extreme gebitsslijtage, restauratieve- en cosmetische/esthetische tandheelkunde. Paul is verbonden aan Mondzorg Huizen sinds 2012 en sinds 2017 mede-eigenaar.

BIG nummer: 9062320502

Danielle Middelbrink, tandarts

Danielle studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Amsterdam(Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), waar ze zich tijdens haar laatste jaar van haar studie heeft verdiept in esthetische tandheelkunde. Daarnaast heeft Danielle affiniteit met de behandeling van kinderen.

BIG nummer: 39920259802

Matthijs Slootmaekers, tandarts

Matthijs studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Hij is een enthousiaste en gedreven tandarts met interesse in reconstructieve tandheelkunde en kaakchirurgie. Hij heeft, naast zijn werkzaamheden in verschillende tandartspraktijken, 1,5 jaar ervaring opgedaan bij het Spaarne Gasthuis in Haarlem op de afdeling Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

BIG nummer: 19923222302

Nathalie den Hollander-Otto, tandarts gespecialiseerd in endodontologie

Nathalie heeft  passie voor wortelkanaalbehandelingen. Zij studeerde in 1992 af aan de universiteit van Brussel en in 2012 heeft zij de leergang endodontologie afgerond op het ACTA in Amsterdam. Nathalie is zeer perfectionistisch, waardoor zij in staat is de behandelingen op hoog niveau uit te voeren. Uiteraard werkt Nathalie uitsluitend met een microscoop.

BIG nummer: 39048238602

Flos Brouwers-Schippers, tandarts voor orthodontie

Flos  is na het succesvol afronden van de opleiding tot mondhygiënist aan de Rijks Universiteit Utrecht( 1983) tandheelkunde gaan studeren aan dezelfde universiteit. Zij is in 1988 afgestudeerd als tandarts.

Gedurende 20 jaar heeft zij  gewerkt in binnen- en buitenland met als grote passie  de behandeling van kinderen.

Vanaf  2005 is Flos zich gaan specialiseren in  de orthodontie door het volgen van postacademisch onderwijs.  Tevens heeft zij haar kennis en kunde kunnen vergroten in de orthodontiepraktijk van Hein Wassenberg, Paul Bakker en Bas Nijo te Leiden en Voorschoten, waar Flos verscheidene jaren heeft gewerkt.

Sinds 2010 behandelt Flos uitsluitend patiënten met een orthodontische indicatie.

BIG nummer: 39023740102

Flos staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bel Mondzorg Huizen