Tandartsen

Terug


Christiaan de’Virgiliis, tandarts-implantoloog

Christiaan is in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft zich oa gespecialiseerd in de implantologie (sinds 2010 NVOI geaccrediteerd). Hij heeft Mondzorg Huizen in 2010 opgericht als verwijspraktijk voor implantologie en gespecialiseerde tandheelkunde. Tevens was hij in 2006 oprichter van tandartsenpraktijk Weteringschans in Amsterdam. Momenteel richt hij zich vooral op de implantologie, esthetische tandheelkunde en volledige gebitsrehabilitaties. Christiaan heeft passie voor het vak en zet de wens van de patiënt centraal.

BIG nummer: 39062210702.

Christiaan staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Paul van der Kley, tandarts

Paul studeerde in 2004 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Vervolgens werkte hij in verschillende tandheelkundige centra in de Randstad. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van extreme gebitsslijtage, restauratieve- en cosmetische/esthetische tandheelkunde. Paul is verbonden aan Mondzorg Huizen sinds 2012 en sinds 2017 mede-eigenaar.

BIG nummer: 9062320502

Matthijs Slootmaekers, tandarts

Matthijs is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en is zich sindsdien met behulp van post-academisch onderwijs aan het specialiseren in restauratieve tandheelkunde, waaronder implantologie. Daarnaast is Matthijs een aanbieder van Invisalign, bekend van de onzichtbare beugels. Hij is een enthousiaste en gedreven tandarts, heeft een rustige behandelstijl waarbij hij streeft naar een gezond gebit en een mooie glimlach.

BIG nummer: 19923222302

Flos Brouwers-Schippers, tandarts voor orthodontie

Flos  is na het succesvol afronden van de opleiding tot mondhygiënist aan de Rijks Universiteit Utrecht( 1983) tandheelkunde gaan studeren aan dezelfde universiteit. Zij is in 1988 afgestudeerd als tandarts.

Gedurende 20 jaar heeft zij  gewerkt in binnen- en buitenland met als grote passie  de behandeling van kinderen.

Vanaf  2005 is Flos zich gaan specialiseren in  de orthodontie door het volgen van postacademisch onderwijs.  Tevens heeft zij haar kennis en kunde kunnen vergroten in de orthodontiepraktijk van Hein Wassenberg, Paul Bakker en Bas Nijo te Leiden en Voorschoten, waar Flos verscheidene jaren heeft gewerkt.

Sinds 2010 behandelt Flos uitsluitend patiënten met een orthodontische indicatie.

BIG nummer: 39023740102

Flos staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

 

Wout Jan Schilham, tandarts

Wout Jan studeerde in 1986 af in de Tandheelkunde aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien was hij werkzaam in zijn eigen praktijken, waarvan de laatste 30 jaar samen met partner en tandarts Danielle aan de Duinweg in Huizen. Recentelijk besloot hij zich samen haar aan te sluiten bij Mondzorg Huizen, om zich op die manier volledig te kunnen toeleggen op het beoefenen van zijn mooie vak.
Patiënten, ook de jonge en angstige, op deskundige en vriendelijke manier behandelen staat centraal in zijn werk. Wout Jan legt zich toe op duurzame restauraties zoals kronen en bruggen en biedt daarnaast al 30 jaar alle tandheelkundige behandelingen.

Lid van KNMT en diverse beroepsverenigingen en geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

BIG nummer: 69023731402

 

Danielle Schilham – Blom, tandarts

Daniëlle Schilham-Blom studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit Utrecht. Sinds 1987 werkte zij in diverse praktijken en vanaf 1991 werkte zij in een eigen praktijk in Huizen samen met haar partner tandarts Wout Jan Schilham. Ook zij besloot onlangs zich aan te sluiten bij Mondzorg Huizen, om meer focus te kunnen leggen op de beoefening van wat zij het liefste doet, namelijk de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden in samenspraak met de patiënt.

Daniëlle werkt al 30 jaar vanuit een menselijke benadering. Mensen met angst en kinderen zijn van harte welkom in haar stoel. Naast het bieden van alle voorkomende behandelingen, gaat haar speciale interesse uit naar esthetiek en parodontologie.

Lid van diverse beroepsverenigingen en geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen

BIG nummer: 79020027502

 

Maud Wevers, tandarts

Maud heeft de studie tandheelkunde afgerond in Amsterdam. Als algemeen practicus interesseert zij zich voor de diverse gebieden van de tandheelkunde met bijzondere verdieping in de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Maud streeft in haar werk naar het creëren van een natuurlijke en gezonde glimlach bij haar patiënten.

BIG nummer: 09925545302

 

 

Karlijn Bindels, tandarts

Karlijn is aan het ACTA in Amsterdam afgestudeerd als tandarts. Zij focust zich op de algemene tandheelkunde met als speciale interesse voor angstige patiënten en kinderen. Karlijn is een enthousiaste en rustige tandarts die patiënten graag op hun gemak stelt tijdens de behandeling. 

Big nummer: 79930126702

Selma Nieman, endodontoloog

Selma Nieman is NVVE erkend endodontoloog . (tandarts specialist op gebied van wortelkanaalbehandelingen). Duidelijke communicatie en rust zijn voor haar erg belangrijk en zorgen voor een prettige behandeling met een voorspelbaar eindresultaat. Selma is in 2007 afgestudeerd aan het ACTA en heeft van 2010 tot en met 2013 de postacademische opleiding tot tandarts-endontoloog gevolgd en voltooid aan het ACTA. Vanaf 2010 heeft zij zich dan ook met veel plezier volledig toegelegd op de endodontologie.

BIG nummer: 69909568202

Terug

Call Now ButtonBel Mondzorg Huizen